YOGA

Boka med ditt yogamedlemskap/klippkort här!

Har du inget yogamedlemskap eller klippkort?
Boka som gäst här: Boka som gäst

”Yoga handlar inte om att kunna nudda tårna, utan vad du lär dig på vägen dit”

Yoga på Local Soul Studio

Vill du stärka upp kroppen inifrån och ut?
Har du en längtan efter mer närvaro?

Då är du på den perfekta platsen!
Välkommen till Local Soul studio🤍

Yoga är en prestationsfri zon som handlar om DIG!
Din styrka, din balans, din rörlighet och din resa mot ett lugnare sinne och en robust inre hållning.

När du yogar på Local Soul studio, kan du köpa ett medlemskap, där du yogar så mycket eller lite du vill, gå en kurs på samma tid varje vecka, eller köpa ett klippkort med valfritt antal klipp.
Är du helt ny på yoga, så rekommenderar vi ”Slow flow” eller ”Yin yoga” som uppstart.

Här hittar du våra medlemskap & klippkort

YOGASCHEMA

HÖSTSCHEMA vecka 33-50 med undantag för höstlovet vecka 44.

Beskrivning av klasser

Slow Flow

Mjukt och långsamt yogaflöde där andetaget synkroniseras med rörelsen.
Enkla rörelser, där du hänger med i tempot även om du aldrig tidigare provat yoga. Störst fokus ligger på att jobba upp rörlighet och balans i kroppen, men vi bygger även upp din hållning och corestyrka.
Avslutas med lång avslappning/meditation.

Vinyasa Flow

En dynamisk och fritt flödande yogaform.
Andning och rörelser synkroniseras och vi jobbar igång värme och energi i kroppen.
En omväxlande klass, där vi både stärker upp muskler och ökar vår rörlighet och balans. Klassen avslutas med avslappning & meditation.

Vinyasa strong Flow

En lite mer fysiskt utmanande vinyasa flow-klass för dig som gillar att bli varm och känna dig ordentligt genomtränad efter yogan.

Inga krusiduller!
Starka flöden där vi synkroniserar andning och rörelse. I denna klass läggs extra fokus på att stärka upp muskulaturen i kroppen.

Yin Yoga

En mycket långsam och avslappnande yogaform där alla positioner utförs sittande eller liggande i stillhet och medveten närvaro.

I yinyoga låter du dina muskler slappna av helt och vi fokuserar på yin-delarna i kroppen, såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ.

Passar alla som vill öka sin rörlighet och minska sina stressnivåer.

Yoga Play

En längre vinyasa flow-klass med extra allt😊

Med lekfulla moves och hög temperatur jobbar vi igenom kroppen i sekvenser, där du som deltagare kan välja att stanna kvar på grundnivån eller utmana dig själv ytterligare genom att ta dig vidare till mer krävande positioner. Du jobbar på i ditt eget tempo och utvecklingstakt, vilket innebär att denna klass passar de allra flesta☺️

KURSER

VINYASA NYBÖRJARE 

En kurs för dig som är helt ny på yoga eller vill yoga i ett lugnare tempo. Här får du en tydligare genomgång av positionerna och lite extra guidning av läraren. Både styrka, rörlighet, smidighet, balans och andning kommer att tränas upp under kursens gång. Varje klass avslutas med avslappning och meditation.

 
Måndagar kl 18:50-19:50
Start 9/1 2023
12 ggr
Pris: 2600:- 
 
Vecka 2-14 med uppehåll för sportlovet vecka 9. Missade tillfällen återbetalas ej och kan ej tas igen på en annan klass på studion. Du får däremot tillgång till online-klasser, så att du kan yoga hemifrån då du inte kan komma till studion🤍

VINYASA FORTSÄTTNING

En grupp för dig som har gått ”Vinyasa nybörjare” eller yogat en del tidigare och nu är sugen på att ta nästa steg inom yogans värld. Vi avancerar tryggt och säkert som grupp, men här läggs även fokus på varje deltagares individuella utveckling och takt.

 
Tisdagar 18:15
Start 10/1 2023
12 ggr
Pris: 2600:- 
 
Vecka 2-14 med uppehåll för sportlovet vecka 9. Missade tillfällen återbetalas ej och kan ej tas igen på en annan klass. Du får däremot tillgång till online-klasser som kompensation för de tillfällen  du ej kan komma till studion🤍

YIN YOGA & MEDITATION

Yin Yoga är en mycket långsam och avslappnande yogaform där alla positioner utförs sittande eller liggande i stillhet och medveten närvaro. Denna kurs passar extra bra för dig som vill bli mer rörlig samt hitta verktyg att sänka dina stressnivåer och leva ditt liv med större närvaro.

 
Söndagar kl 14:15
Start 8/1 2023
12 ggr
 Pris: 2600:- 

 

Vecka 2-14 med uppehåll för sportlovet vecka 9. Missade tillfällen återbetalas ej och kan ej tas igen på en annan klass. Du får däremot tillgång till online-klasser, så att du kan yoga hemifrån då du inte kan komma till studion🤍

INTROKURS I YOGA

En kortare introduktion för dig som vill börja med yoga, men snabbt vill komma igång att yoga flexibelt från vecka till vecka🤍

Vid första tillfället (den 2/2) får du möjligheten att under 90 minuter, i lugn och ro bekanta dig med andningstekniken samt lära dig de vanligaste positionerna inom yogan med extra stöttning från din yogalärare.

Du får även guidning till de olika klasserna som finns att välja mellan på studion och möjlighet att ställa frågor.

Efter detta tillfälle har du ytterligare tre valfria yogaklasser laddat på ditt kort. Dessa tillfällen väljer du själv från studions yogaschema, utifrån dina erfarenheter från första tillfället eller i samråd med yogaläraren.  

Välkommen in i yogans härliga värld🤍

Start torsdag den 2/2 2023 kl 19:30-21:00

Pris: 995:-

”Om du lyssnar till din kropp när den viskar, behöver du inte höra den skrika”


Regelbunden yogatränig ger dig:

 • Ökad rörlighet i kroppen
 • Uthålligare och starkare muskler.
 • Minskad värk i rygg och axlar
 • Minskad huvudvärk
 • Starkare hjärta
 • Ökad förbränning och ämnesomsättning
 • Sänkt blodtryck
 • Förbättrad lungkapacitet
 • Bättre matsmältning.
 • Bättre balans
 • Minskad upplevelse av stress
 • Starkare självförtroende och bättre självbild.
 • Bättre sömn

Alla våra klasser avslutas med en stunds avslappning och meditation.

Buddha was asked: “What have you gained from meditation?”
The Buddha replied, “Nothing at all.”
”Let me tell you what I lost through meditation: sickness, anger, depression, insecurity, the burden of old age, the fear of death.”

Du kan även prova Yoga Online